TERVETULOA FROM NEW YORK WITH LOVE RPG:HEN!

1/2017: Näitä sivuja ei enää päivitetä, kaikki tieto pelistä löytyy foorumilta. http://fnywl.boards.net

   New York. Kaupunki, joka ei nuku koskaan, ja käsittää vain Manhattanin? Voi se niinkin olla, mutta From New York With Love RPG keskittyy myös Brooklynin ja Bronxin alueisiin. Voit valita asuinalueeksesi minkä vain; tärkeintä on lähteä luomaan suhdeverkostoa pelissä.
 

   Pelin suositusikäraja on 18 vuotta. Kaikki ovat vastuussa omista teksteistään, samoin kuin siitä, mitä lukevat roolipelimme pelifoorumilta. Odotamme pelaajilta edes jonkinnäköistä kokemusta kirjoittamisesta, mutta emme vaadi pelinäytettä liittymisen yhteydessä. Mikään mestari kirjoittamisen saralla ei tietenkään tarvitse olla, sillä yksi pelaamisen parhaimmista puolistahan on juurikin mahdollisuus oppia ja kehittyä. Haluamme omalta osaltamme olla aktiivisia uusien pelaajien suhteen, mutta toivomme mukaan liittyjiltä myös omaa halua aktiiviseen pelisuunnitteluun ja ennen kaikkea innostusta roolipelaamiseen. FNYWLissä seuraa saavat varmasti niin nopeassa tahdissa pelaavat kuin vähän hitaammallakin vauhdilla etenevät pelaajat.

   From New York With Love – kuten pelin nimestä voi ehkä päätellä, haluamme korostaa sitä, että pelaaminen on mukavaa eikä kenenkään tarvitsisi tuntea jäävänsä toisten varjoon. Pidetään siis porukalla yllä hyvän mielen roolipeliä. Vaadimme hahmoilta kohtuullista tasoa, mutta emme missään nimessä halua mahdollisella kritiikillä hahmopyynnöissä latistaa ketään. FNYWLissä ei ole pelaaja- tai hahmorajoituksia – pyritään pelaamaan tasapuolisesti useiden muiden pelaajien kanssa ja vastataan jokainen omasta hahmomäärästämme; toinen osaa keskittyä vain yhteen hahmoon, toiselle kymmenenkin pelattavaa on sopiva määrä.

 

   Pelaamisen ohessa toivomme myös aktiivista keskustelua pelin Skype-ryhmän puolella, joka onkin loistava paikka tutustua kanssapelaajiin syvemmällä tasolla sekä keksiä uusia pelikuvioita. Informaatiota pelistämme löytyy hyvin paljon näiden nettisivujen syövereistä, mutta myös foorumin puolelta. Joten kun olet tutkinut pelimme kotisivut, toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan myös foorumiin ja sen sisältöön!